dimecres, 21 de març del 2012

Dimecres.

L´instint animal, sempre mogut pels invisibles ressorts del Creador i que els primers aromes de primavera potencia més encara, encoratjà a la gata Perla a cometre el seu involuntari crim.
L´acte vil quedà plasmat en els fràgils cossos de dos pollets xics d´ànec Collverd, embolcallats per un suau mantell de groc
apelfat, que ara es trobava  maldestrement 
clapejat per la sang que brollava a través dels minúsculs orificis marcats pels incisius del felí. Si feia tot just una estona aquests dos petits sers saludaven junts, piulant tímidament, els seus primers instants de vida des del càlid aixopluc del niu, ara restaven separats i muts; l´un deixat al parquet acabat de polir del menjador, l´altre damunt  la blanca tapa del vàter; només units pel fil conductor de la mort que amb la seva mà implacable començava a refredar les seves tendres formes.
La plàcida calma del matí dominical queda esguerrada per la desesperada crida d´una mare a la recerca d´uns fills que ja han esdevingut past d´insectes i bacteris. En aquest precís instant dos òvuls de la gata Perla són fecundats.