diumenge, 28 de novembre del 2010

A les nou en punt del 28-N.

Senyores i senyors bona nit. Quan tot just s´acaben de tancar els col·legis electorals de les quatre circunscripcions catalanes d´una jornada electoral sense cap incident destacable però amb un índex de participació un pèl inferior als anteriors comicis de l´any dos mil sis, estem en condicions d´oferir-los els resultats del sondeig que la nostra cadena ha encarregat a l´empresa MESOMENYS a peu d´urna. Sorprenentment, i a diferència del que la majoria de les enquestes realitzades anteriorment apuntaven, el clar guanyador d´aquests comicis ha estat Pirates de Catalunya que obtindria el 37% dels vots el que equivaldria a 57 diputats al parlament; a continuació  hi trobaríem Escons en Blanc-Ciudadanos en Blanco amb una presència de 36 diputats al parlament, convertint-se així en la segona força política més votada d´aquests comicis. I tancant l´arc parlamentari hi trobaríem en tercer, quart i cinqué lloc respectivament Des de Baix amb 21 escons, PACMA sigles del Partit antitaurí contra el maltractament animal i el PUM+J.
I així doncs és com es repartirien els 135 escons que hi han en joc i que, segons la voluntat dels catalans, són els que hauran de governar el país durant els propers quatre anys. Insistim però, que això només són resultats corresponents a un sondeig realitzat al llarg del dia a peu d´urna. Com el nom de l´empresa que ens els ha facilitat, aquests també són resultats "més o menys".
Passen quatre minuts de les nou i com poden veure en aquestes imatges, als col·legis ja estan plenament immersos en l´escrutini de vots. A mesura que tinguem les primeres dades oficials corresponents a vot escrutat, les hi anirem oferint puntualment. Veurem si difereixen en molt o poc d´aquest curiós arc parlamentari que el sondeig ha confeccionat. I tot seguit contactem amb el nostre company Pau Pèrrim que es troba a la seu del partit que encara ara governa, per conèixer la reacció que s´ha produït a la pell dels assistents quan s´han assabentat del resultat d´aquesta enquesta.....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdona'm, perquè no té a veure gaire amb el post: MARCO EN COLOR!!! Jo sempre l'havia vist en blanc i negre (jo,... sí! jo mirava Marco). Un dia veiè uns "cromos" en color i vaig al·lucinar tant com ara!

Quins quatre anys que ens vénen pel davant!! "piratilles", a tots els partits, guanyi qui guanyi, segur que un xic pirates han set, són i seran.

podi del caribe-.
www.podi-podi.blogspot.com

Ricard Tortosa ha dit...

Ep Podi! ¿estàs al Carib?
¿Què et sembla aquest Marco "tutti colori"?Doncs jo també mirava en Marco quan era molt petit. La cançò aquella de "en un puerto italiano al pie de las montañas..." ja feia plorar. Què bon minyó que era en Marco!Tot un exemple a seguir, sí senyor!
Encara conservo com un petit tresor l´àlbum de cromos que en aquella època donava la DANONE que s´aconseguia completar a base de consumir iogurts. Gràcies a en Marco les vendes de iogurts augmentaven i amb elles els beneficis de l´empresa que segons tinc entès van servir, en part, per financiar el viatge del "povero ragazzo" dels Apenins als Andes (Amedio inclòs).

Anònim ha dit...

No, no,... no estic al Caribe; era per allò de "piratas del Caribe"...

Per cert, que uns piratilles han pujat molt i d'altres han baixat un munt, també. Avui era el dia que tocava allò de "Al abordaje,... que el botín se lo merece"

podi electoral-.