diumenge, 8 d’agost del 2010

Agost no "a gust".


A Rússia estan tenint les temperatures més altes des de que hi han registres, els boscos cremen sense control i Moscú viu asfixiada sota una infernal boira de cendra.


Al Pakistan estan literalment amb l´aigua fins al coll, per les tempestes monzòniques més severes de l´història del país, afectant a més de 12 milions de persones.


A Groenlàndia es desprèn, com a conseqüència del escalfament global, un iceberg equivalent a dues vegades i mitja la superfície de Barcelona.


El papito de Roma cobrarà entrada a Londres per la "performance" d´unes misses a les que no hauria d´anar ni Déu.


A Barcelona la pobresa extrema creix un 19%...mentre que aquella espècie de turistes en perill de proliferació, que veuen Barcelona com una gran gerra de sangria i que han aterrat al pis de sobre, continuen ratificant (malgrat el que ens vulgui fer creure el senyor alcalde) que a "Barcelona tot hi cap i tot s´hi val".


...i les meves jornades intensives han passat a ser intensives jornades...



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest matí de diumenge he anat a la piscina cap dos quarts de deu. No hi havia pràcticament ningú, al C/ de l'Argenteria; podia passar amb bicicleta tranquil·lament... Se m'ha fet extrany, ja m'havia acostumat a anar amagant-me dels turistes pels carrerons estrets pels quals no passen perquè els atraquen...

Per la resta, el món segueix fent la seva, com any rere any, Europa Occidental s'inunda novament, la part més continental crema (com la més meridional), les pluges no saben ploure -com nosaltres voldríem- a l'Àsia,...

D'altra banda, de moment, aquest agost està resultant-nos "amable", tèrmicament parlant, a Catalunya.

podi, a gust amb el seu entorn (sempre millorable, però)-.

Anònim ha dit...

L'agost amable al que feia referència al comentari anterior s'ha fos fa uns tres dies... Ja tenim, meteorològicament parlant, la xafogor que caracterítza el litoral barceloní:

Ara, 28,2 graus al podicarrer -- 78% d'humitat relativa de l'aire --1018 hpc.
Temperatura de xafogor (de xafogor o fastigueig...): 39 GRAUS!! (Força desconfort. Possible cop de calor o esgotament produït en realitzar activitat física o per la simple exposició a l'aire lliure.)

PODI "A dis Gust"-.